Zelf bierbrouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Volg een workshop zelf bierbrouwen bij Three Brewing Brothers en doorloop alle stappen van het bier brouw proces door het zelf te doen!

Allereerst reserveer je de datum en dag dat je de workshop bier brouwen bij ons wilt komen volgen. Om de workshop door te laten gaan hanteren wij een minimaal aantal deelnemers van twee en maximaal aantal van acht personen. Wanneer je met meer personen wilt komen brouwen dan bieden we aangepaste arrangementen. De kosten voor de workshop zijn €89,95 per deelnemer. Daarna kun je op de betaalpagina onder ‘voorraad’ aangeven met hoeveel personen je aan de workshop wilt deelnemen. Nadat je de brouwdatum hebt gereserveerd bevestig je deze door te betalen. De workshops worden gehouden op zaterdag en op verzoek op zondag of maandag en duren van 10:00-16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk.

Voorafgaand aan de workshop laat jij ons weten welk type bier jij wilt brouwen, dit doe je door ons ‘bierstijl’ formulier in te vullen. Dus je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt! Nadat wij jouw bierstijlkeuze formulier hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het samenstellen van jouw brouwrecept. Indien je specifieke wensen hebt voor bepaalde ingrediënten kunnen we dat op de brouwdag naar voorkeur aanpassen. Vervolgens is het de bedoeling dat er gezamenlijk één type bier gebrouwen wordt op de brouwdag. Ten slotte ontvang jij minimaal twee weken voor aanvang van de workshop van ons een bericht met verdere informatie en instructies voor op de brouwdag.

  • Three Brewing Brothers Craftbeer Glas

     12,95 inc. btw

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een echte bierliefhebber? Geef een workshop zelf bierbrouwen cadeau en kies zelf welk bier je wilt brouwen!

Laat weten hoe jij het vond om de workshop bierbrouwen bij ons te volgen door je ervaring te delen middels een review via deze link! Of bekijk de foto impressie van voorgaande workshops bier brouwen! Vind meer hier informatie over de workshop bier brouwen en de gang van zaken tijdens de brouw dag. Heb je een specifieke vraag over onze workshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar 3brewingbrothers@gmail.com of bericht ons via WhatsApp!

Jelle Vogels
Jelle Vogels
2023-04-16
Vandaag een zeer geslaagde workshop gehad van twee van de drie brewing brothers. Was goed voorbereid en goed uitgelegd. De mannen zijn zeer kundig en weten veel van het brouwen af. We werden stap voor stap meegenomen in het brouwproces en mochten op basis van onze smaak voorkeur zelf ons recept samenstellen. Leuke dag gehad en veel geleerd over het brouwproces! Kortom ik kan het iedere bierliefhebber aanraden
Michel Haring
Michel Haring
2023-04-15
Workshop was een ontzettend leuke ervaring, met heerlijk bier en prima uitleg! Aanrader!
Stephan Tuijn
Stephan Tuijn
2023-04-02
De workshop bierbrouwen voor mijn verjaardag gekregen. Informatief, leerzaam en lekker ongedwongen. De 6 uur zijn voorbij gevlogen! Ons brouwsel is in goede handen en de geproefde bieren waren heerlijk, dus het kan niet anders dat ook deze (NEIPA) ons goed zal smaken. 😉 bedankt heren!
Edwin van Lier
Edwin van Lier
2023-04-01
Fantastische dag, echt geleerd hoe complex het is om een mooi biertje te maken
Gunnar Hendriks
Gunnar Hendriks
2023-03-19
Super leuke interactieve dag, waar je met heel veel enthousiasme door het hele brouwproces wordt begeleid, en ook veel wordt bijgebracht over het proeven / herkennen van verschillende bieren. Echte aanrader voor elke bierfanaat en ideaal met een grote groep!
Maartje Lamers
Maartje Lamers
2023-03-19
Wat een heerlijke dag met enthousiaste, bierminnende broers! Interessante workshop waardoor ik een nieuw respect voor het bier brouwen als proces en de smaken gevonden heb. Het zelf gebakken brood voor de lunch was ook heel erg lekker! Ik hoop over 8 weken ook zo over de gebrouwen biertjes te kunnen schrijven.
Felix Beier
Felix Beier
2023-03-11
Super witzigen Tag gehabt und viel gelernt. Hat Spaß gemacht und die Brüder sind super sympathisch und kennen sich super aus.
Gijs van Dieren
Gijs van Dieren
2023-03-09
Super leuke dag gehad met de heren! Alles wordt super goed uitgelegd en ze denken met alles mee. Uiteraard hebben de heren ook genoeg biertjes staan om door de dag heen te proeven🍻
Arend van Rosmalen
Arend van Rosmalen
2023-02-28
We hebben als bedrijfsuitje een workshop gedaan bij de Three Brewing Brothers. Het was echt gezellig en leerzaam. We hebben het hele proces meegekregen, van schroten tot maischen, koken en ook bottelen. En we hebben een aantal heerlijke, zelfgebrouwen bieren geproefd. Een aanrader!
Nico Schinkel
Nico Schinkel
2023-02-28
Heel leuk om heen te gaan! Wordt erg goed uitgelegd hoe je moet brouwen. Het is een geheel verzorgde dag met heerlijke hapjes en drankjes. Dit is echt een aanrader!