Zelf bierbrouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Volg een workshop zelf bierbrouwen bij Three Brewing Brothers en doorloop alle stappen van het bier brouw proces door het zelf te doen!

Allereerst reserveer je de datum en dag dat je de workshop bier brouwen bij ons wilt komen volgen. Om de workshop door te laten gaan hanteren wij een minimaal aantal deelnemers van twee en maximaal aantal van vijf personen. De kosten voor de workshop zijn €67,95 per deelnemer. Daarna kun je op de betaalpagina onder ‘voorraad’ aangeven met hoeveel personen je aan de workshop wilt deelnemen. Nadat je de brouwdatum hebt gereserveerd bevestig je deze door te betalen. De workshops worden gehouden op zaterdag, zondag of maandag en duren van 10:00-16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk.

Voorafgaand aan de workshop laat jij ons weten welk type bier jij wilt brouwen, dit doe je door ons ‘bierstijl’ formulier in te vullen. Dus je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt! Nadat wij jouw bierstijlkeuze formulier hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het samenstellen van jouw brouwrecept. Indien je specifieke wensen hebt voor bepaalde ingrediënten kunnen we dat op de brouwdag naar voorkeur aanpassen. Vervolgens is het de bedoeling dat er gezamenlijk één type bier gebrouwen wordt op de brouwdag. Ten slotte ontvang jij minimaal twee weken voor aanvang van de workshop van ons een bericht met verdere informatie en instructies voor op de brouwdag.

AANMELDEN WORKSHOP
  • Workshop Bier Brouwen

     84,95 87,95 inc. btw

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een echte bierliefhebber? Geef een workshop zelf bierbrouwen cadeau en kies zelf welk bier je wilt brouwen!

Laat weten hoe jij het vond om de workshop bierbrouwen bij ons te volgen door je ervaring te delen middels een review via deze link! Of bekijk de foto impressie van voorgaande workshops bier brouwen! Vind meer hier informatie over de workshop bier brouwen en de gang van zaken tijdens de brouw dag. Heb je een specifieke vraag over onze workshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar 3brewingbrothers@gmail.com of bericht ons via WhatsApp!

Lean Parthesius
Lean Parthesius
2022-06-25
Great beers, good vibes and lovely people.
Chantal Roeters
Chantal Roeters
2022-06-08
Als vrijgezellenactiviteit hebben wij bier gebrouwen bij Three Brewing Brothers. Wat een top dag hebben wij met de broers gehad. Ze legden alle processen goed uit en tussendoor mochten we verschillende biertjes proeven. Wil je een leuke, leerzame en gezellige bierworkshop? Dan is dit echt een dikke aanrader. Ook vrouwen kunnen zeker bier brouwen😉
Chris van den Akker
Chris van den Akker
2022-05-22
Superleuk uitje om met een vriendengroep te doen! De broers hebben veel passie en kennis over het bier brouwen, en delen dat met veel enthousiasme en humor! Tussendoor lekkere happen met zelfgebakken brood van het 'afval' van het vorige groepje brouwers. Maar goed, het gaat om het eind resultaat (na 8 weken gisten), in ons geval echt een heerlijke IPA, ik denk binnenkort awardwinning!!!
Joep Dzon
Joep Dzon
2022-05-21
Vandaag hebben wij een erg leuke dag beleefd met het brouwen van ons eigen biertje. Na een vriendelijk onthaal hebben wij zowel de theorie en praktijk van het brouwen mogen ervaren. Je kan hier rekenen op persoonlijke aandacht en liefde voor het vak. Dit allemaal onder het genot van heerlijke huis gemaakte biertjes. Absoluut een aanrader voor iedereen die van een biertje houdt!
Serge Piepenbrink
Serge Piepenbrink
2022-05-20
Zo dat was geweldig. Eerst een mooi brouwsessie en dan 8 weken later de belgische trippels thuis bezorgd. En wat voor eentje!! 9,6 procent een heerlijk zacht maar heel smaakvolle trippel. Tijdens een speciale brouwers proefavond met hapjes en dus 5x 6 flesjes trippel. Op aangeven van Bas werd er geadviseerd om over 3 weken nog eens te proeven omdat tijdens de rijping en nagisting op het flesjes nog veel gebeurd. Helaas is dat niet gelukt. Het was een zware volgende dag na deze proeverij waarna ook het glaswerk nog werd opgehaald. Mannen tot snel. Jullie doen goed werk voor de wereld!! Blijf vooral brouwen dan komt alles goed.
Loic B
Loic B
2022-05-15
Geweldige workshop, een aanrader!! Great workshop, very friendly people and pleasant atmosphere, I absolutely recommend it!
Tiede Bijlsma
Tiede Bijlsma
2022-05-15
Peter Walrecht
Peter Walrecht
2022-05-03
Top workshop! Hele leuke en relaxte dag gehad, zelf bier gebrouwen en veel verschillende biertjes geproefd. Mega chille sfeer, goede uitleg en ongetwijfeld een heerlijk biertje over 6 weken!
Melvin Luijten
Melvin Luijten
2022-04-18
We hebben bij Three Brewing Brothers het vrijgezellenfeest voor mijn vader georganiseerd. In overleg was alles mogelijk en gezamenlijk hebben we er een hele leuke dag van gemaakt onder het genot van heerlijke speciaalbieren. Wil je lekkere biertjes proeven of zelf maken en een hele leuke dag beleven dan moet je bij de Three Brewing Brothers zijn.
Beau-natasja van Stein
Beau-natasja van Stein
2022-03-02
Het is zo'n gezellige/ leerzame ervaring. Alles word goed en duidelijk uitgelegd, je ziet het hele begin proces van het bierbrouwen wat heel intressant is. Je mag bijna alles zelf doen, daarnaast word je goed begeleid en sta je letterlijk in de schoenen van een bierbrouwer. Door deze workshop zijn ik en mijn vriend er bewust van geworden dat der veel meer werk zit achter een biertje dan we eigenlijk dachten. Oftewel voor de echte bier liefhebbers is dit een echte aanrader.