STARTERSPAKKET ZELF BIER BROUWEN

Een brouwemmer met daarin alle ingrediënten voor je eigen brouwsel van 5 liter. Voor verschillende bieren dus voor ieder wat wils. Inclusief uitgebreide handleiding.

Al eerder bier gebrouwen? Probeer dan één van onze ingrediëntenpakketten en brouw gewoon nog een keer!
Ideeën voor een nieuw bier? Laat het ons weten!

Bier brouwen met een startpakket

Zelf bier brouwen in zes stappen!

Bier brouwen bestaat voor vrijwel iedere brouwer uit zes stappen. Hiernaast vertellen we er wat meer over. Of je nu brouwmeester bent of een brouwer die voor het eerst brouwt: deze stappen zijn voor iedereen hetzelfde. Klik op een stap voor meer achtergrond en tips en klik onderaan de stap door naar tips & tricks voor tijdens het brouwen.

Jij kan zelf bier brouwen!

Kom er in een paar minuten achter wat er van jou als bierbrouwer verwacht wordt! Begin met het starterspakket van Three Brewing Brothers en brouw zelf een heerlijk Belgisch Blond bier, gewoon thuis in de keuken.

BLIJF OP DE HOOGTE EN DEEL JOUW BROUWSEL OP ONZE SOCIALS!

PLAATS JOUW BESTELLING!

Kies de spullen die je nodig hebt om jouw favoriete biertype te brouwen

KIES JOUW FAVORIETE BETAALMETHODE

Je kan kiezen uit iDeal, PayPal of Creditcard. Het betalen is altijd veilig.

ONTVANG THUIS JOUW BROUW PAKKET

Jouw spullen worden zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

BROUWERS KLAAR? BROUWEN MAAR!

Lees de instructies goed, werk schoon, en laat ons weten hoe het bier smaakt.

Bas (links), Danny (midden), Johnno (rechts)

Wij zijn drie brouwende broers!

Wij staan bekend als ‘Three Brewing Brothers‘ ofwel ‘drie brouwende broers’. Samen begonnen met brouwen uit onze passie voor bier én om als familie gezamenlijk een leuke activiteit te ondernemen! Dit is één van de reden dat wij onze bier brouw pakketten graag met iedereen willen delen. Zodat jullie net als ons samen een leuke en leerzame activiteit kunnen uitvoeren met je eigen familie, vrienden of gezin. Bier brouwen lijkt ingewikkeld, maar eigenlijk valt dit mee. Natuurlijk moet je weten welke handelingen je uit moet voeren en waarom je dat doet. Met onze brouwpakketten brengen wij onze recepten uit de brouwerij bij jullie thuis! Naast een leuke en leerzame activiteit, kun je dus écht onze bieren namaken en proeven. Als je geduld hebt..!

Om goed bier te brouwen doorloop je een aantal stappen in het brouwproces. Die leggen we stap voor stap uit in ons bier brouw stappenplan. Daarnaast heb je goede ingrediënten en materialen nodig. Deze bieden we je aan in onze webshop. Brouw je liever de eerste keer samen met ons? Boek dan zeker een workshop bier brouwen bij ons in de brouwerij!