WORKSHOP BIERBROUWEN OP JE VRIJGEZELLENFEEST

SAMEN BIERBROUWEN OP JE VRIJGEZELLENFEEST

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Volg samen met je vriendengroep, vriendinnengroep en aanstaande bruid of bruidegom een workshop bierbrouwen. Maak jullie eigen (trouw)bier tijdens een gezellige en interactieve brouwdag en leuke activiteit. Bierbrouwen is een super leuke en leerzame activiteit geschikt voor iedereen die graag een biertje drinkt of proeft! Na ongeveer acht tot tien weken ontvangen jullie je eigen gebrouwen biertjes zodat je ze thuis samen kunt proeven! Als je denkt dat onze workshops alleen geboekt worden door mannen dan heb je het mis! We hebben al verschillende vrijgezellenfeesten georganiseerd voor vrouwelijke gezelschappen, want ook vrouwen kunnen bierbrouwen!

Onze workshops bierbrouwen en de vrijgezellenactiviteiten worden gegeven op ons brouw locatie in Koog aan de Zaan. De workshops starten om 10:00 en zijn rond 16:00 afgelopen. Eerst geef je aan ons door met hoeveel brouwers jullie willen deelnemen, vervolgens laat je via het ‘bierstijl formulier’ weten wat voor biertje jullie willen brouwen. Daarna regelen wij de rest! Wil je meer lezen over onze workshops? Dat kan hier!

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Wij organiseren graag arrangementen op maat met een persoonlijke noot. De workshops zijn geschikt voor groepen en gezelschappen van 6 tot 15 personen. Wanneer er specifieke wensen zijn horen we dat graag, dan doen wij ons uiterste best om jullie én de aanstaande bruid of bruidegom een verrassende en geweldige brouwbeleving te geven! Ben jij nieuwgierig geworden hoe een dag bierbrouwen bij ons er uit ziet? Bekijk de brouw video of de foto impressies van eerdere workshops hier!

Three Brewing Brothers brewtools