WORKSHOP BIERBROUWEN OP JE VRIJGEZELLENFEEST

Ben jij een op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Volg samen een workshop bierbrouwen en maak je eigen (trouw)bier tijdens een gezellige en interactieve brouw dag met je vrienden of vriendinnen. Bierbrouwen is een super leuke en leerzame activiteit geschikt voor iedereen die graag een biertje drinkt of proeft! Na acht weken geduld opbrengen ontvang je natuurlijk je eigen gebrouwen biertjes zodat je ze thuis kunt proeven!

Als je denkt dat onze workshops alleen geboekt worden door mannen dan heb je het mis! We hebben al verschillende vrijgezellenfeesten georganiseerd voor vrouwelijke gezelschappen, ook vrouwen kunnen bierbrouwen. Ben jij van plan om een workshop bierbrouwen te volgen als vrijgezellenactiviteit met je vrienden of vriendinnen? Wij organiseren graag arrangementen op maat met een persoonlijke noot. Wanneer er specifieke wensen zijn horen we dat graag, dan doen wij ons uiterste best om jullie én de aanstaande bruid of bruidegom een verrassende en geweldige workshop te geven! Ben jij nieuwgierig geworden hoe een brouwdag eruit ziet? Bekijk de video of de foto impressie hier!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Onze workshops bierbrouwen en de vrijgezellenactiviteiten worden gegeven op ons brouw locatie in Zaandam. De workshops starten om 10:00 en zijn rond 16:00 afgelopen. Eerst geef je aan ons door met hoeveel brouwers jullie willen deelnemen, vervolgens laat je weten wat voor biertje jullie willen brouwen. Daarna regelen wij de rest! Onze locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer, het is aan te raden om gebruik te maken van het openbaar vervoer als je ook enkele specialbieren wilt proeven tijdens de workshop. Kom je liever met de auto? In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid en kun je gratis te parkeren. Wanneer je met de auto komt is het raadzaam om een rekening te houden met je terug reis. Het is aan te bevel om bijvoorbeeld een overnachting te boeken in Zaandam of Amsterdam!

BOEK EEN WORKSHOP ALS VRIJGEZELLENFEEST!

Boek een workshop bierbrouwen bij Three Brewing Brothers als vrijgezellenactiviteit! Liever eerst de ervaringen lezen van eerdere brouwers? Die vind je hier!

BOEK WORKSHOP
vrijgezellenfeest bierbrouwen
workshop bierbrouwen

CONTACT

Wij horen graag wat jullie wensen zijn zodat wij een persoonlijk afgestemde workshop bierbrouwen kunnen bieden. Wanneer je een specifieke vraag hebt of meer informatie wilt ontvangen neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, stuur een berichtje of mail naar 3brewingbrothers@gmail.com.