WORKSHOP BIERBROUWEN OP JE VRIJGEZELLENFEEST

SAMEN BIERBROUWEN OP JE VRIJGEZELLENFEEST

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor de vrijgezel en zijn vrienden? Dan is ons arrangement bierbrouwen de perfecte keuze! Een dag vol plezier, creativiteit en natuurlijk heerlijk ambachtelijk bier. Onze ervaren brouwers nemen jullie mee op een boeiende reis door het brouwproces, van de moutmolen tot het bottelen en proeven.

Volg samen met je vriendengroep, vriendinnengroep en aanstaande bruid of bruidegom een workshop bierbrouwen. Maak jullie eigen (trouw)bier tijdens een gezellige en interactieve brouwdag en leuke activiteit. Bierbrouwen is een super leuke en leerzame activiteit geschikt voor iedereen die graag een biertje drinkt of proeft! Na ongeveer acht tot tien weken ontvangen jullie je eigen gebrouwen biertjes zodat je ze thuis samen kunt proeven! Als je denkt dat onze workshops alleen geboekt worden door mannen dan heb je het mis! We hebben al verschillende vrijgezellenfeesten georganiseerd voor vrouwelijke gezelschappen, want ook vrouwen kunnen bierbrouwen!

Onze workshops bierbrouwen en de vrijgezellenactiviteiten worden gegeven op ons brouw locatie in Koog aan de Zaan. De workshop start om 10:00 en is rond 16:00 uur afgelopen. Eerst geef je aan ons door met hoeveel brouwers jullie willen deelnemen, vervolgens laat je via het ‘bierstijl formulier’ weten wat voor biertje jullie willen brouwen. Daarna regelen wij de rest! Wil je meer lezen over onze workshops? Dat kan hier!

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Wij organiseren arrangementen op maat met een persoonlijke noot. De workshops zijn geschikt voor groepen en gezelschappen van 6 tot 15 personen. Wanneer er specifieke wensen zijn horen we dat graag en doen wij ons uiterste best om jullie én de aanstaande bruid of bruidegom een geweldige brouwbeleving te geven! Aan het eind van de brouwdag kunnen jullie samen proosten op het succes van jullie brouwavontuur en natuurlijk op de vrijgezel!

Dus, waar wachten jullie nog op? Kom en vier het vrijgezellenfeest op een speciale manier, omringd door bier, plezier en vriendschap. Boek vandaag nog ons bier brouw arrangement en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

ERVARINGEN BROUWERS

Ben jij nieuwgierig geworden hoe een dag bierbrouwen bij ons er uit ziet? Bekijk onze brouwvideo of de foto impressie van eerdere workshops hier of lees eerdere ervaringen van onze workshop brouwers en vrijgezellen!

Three Brewing Brothers brewtools