BROUWPAKKETTEN OM ZELF BIER TE  BROUWEN

Kies een bier brouwpakket naar keuze en start direct zelf thuis met bier brouwen! Heb je het starterspakket al in huis en heb je de smaak te pakken? Koop dan een van deze brouwpakketten met slechts de ingrediënten en het recept en ga snel aan de slag met je volgende brouwsel. Natuurlijk zijn de pakketten ook geschikt voor brouwers die zelf al een gistemmer en waterslot hebben. Het thuis brouwpakket bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf een biertje te kunnen brouwen. Dit is inclusief een duidelijke handleiding of beschrijving van het recept en de te volgen stappen tijdens het bier brouwproces. Heb jij wat extra hulp nodig, meld je dan hier aan bij onze facebook groep ´Zelf bier brouwen met Three Brewing Brothers´. Abonneer je op ons YouTube kanaal of lees meer over thuis bier brouwen in onze brouwblog.

KIES ÉÉN VAN ONZE BROUWPAKKETTEN

Kies het brouwpakket van de bierstijl die jij graag thuis wilt brouwen! Wij vertellen je alles over de bierstijl die jij thuis gaat brouwen in één van onze biervlogs! Zo weet je precies aan welke kenmerken je zelf gebrouwen biertje straks moet voldoen.

START DIRECT MET ZELF BIER BROUWEN

Het thuis brouwpakket bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf een biertje te kunnen brouwen. Dit is inclusief een duidelijke handleiding of beschrijving van het recept en de te volgen stappen tijdens het bier brouwproces. Heb jij wat extra hulp nodig, meld je dan hier aan bij onze facebook groep ´Zelf bier brouwen met Three Brewing Brothers´. Abonneer je op ons YouTube kanaal of lees meer over thuis bier brouwen in onze brouwblog.

Brouwpakket Witbier
Brouwpakket Weizen
Brouwpakket Belgisch Blond
Brouwpakket Tripel
Brouwpakket Saison
Brouwpakket Pale Ale
Brouwpakket IPA
Brouwpakket Dubbel
Brouwpakket Engelse Porter
Brouwpakket Stout

OVER THREE BREWING BROTHERS

Wij helpen je snel en eenvoudig op weg met één van onze bierbrouwpakketten. Bier brouwen is niet alleen voor de grote jongens en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelf bier brouwen is kinderspel met ons bierbrouwpakket. Ons zelf bier brouwen pakket bevat alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan in je eigen keuken. Zo wordt bierbrouwen pas echt leuk! Je leert met ons echt bier te brouwen met afgemeten hoeveelheid mout, hop en gist voor ongeveer 5 liter bier. De bijgeleverde vergistingsemmer is herbruikbaar, dus als je de smaak te pakken hebt kan je vaker brouwen met één van onze Ingrediëntenpakketten.

HOE WERKT HET?

Wij leren je zelf bier brouwen in 8 stappen. Je doorloopt met ons het volledige brouwproces zoals professionele brouwerijen dit doen. Het goede nieuws is, het is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt het in één avond doen, gewoon in je eigen keuken. Wij hebben een uitgebreide handleiding meegeleverd die je ook kan downloaden. We leggen het volledige brouwproces in makkelijke stappen uit en laten dit zien in handige filmpjes. Veel brouw plezier!

ONLINE SUPPORT

Met ons bier brouwpakket heb je alles in huis om direct te starten, inclusief een handleiding en het recept. Het kan dus niet meer mis gaan. Mocht je vragen hebben dan kan je ons via WhatsApp bereiken voor online support. Deel vooral je resultaten via social media en laat het aan ons weten door ons te ‘taggen’ en wij delen jouw bericht!