WORKSHOPS BIERBROUWEN EN ARRANGEMENTEN

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Wij verzorgen workshops bierbrouwen en arrangementen op maat voor groepen en gezelschappen, feesten en partijen! Heb jij een speciaal verzoek of specifieke wens, geen probleem! Combineer bijvoorbeeld de workshop zelf bierbrouwen met een pubquiz! Voor een onvergetelijke brouwervaring bij Three Brewing Brothers neem je direct contact met ons op via contactformulier!

VOOR WIE ZIJN ONZE BIERBROUW ARRANGEMENTEN GESCHIKT?

Heb jij een speciaal verzoek of specifieke wens, geen probleem! Combineer bijvoorbeeld de workshop zelf bierbrouwen met een pubquiz! Onze arrangementen zijn geschikt voor kleine groepen van minimaal vier tot maximaal tien deelnemers. Een workshop bierbrouwen is bijvoorbeeld superleuk om met een klein gezelschap te doen, leuk voor:

  • Vrijgezellenactiviteiten voor mannen én vrouwen!
  • Bedrijfsuitjes op maat
  • Familie uitjes
  • Vriendengroepen of kleine gezelschappen
  • Geef een workshop cadeau met onze cadeau voucher! (leuk voor de feestdagen!)

Voor een onvergetelijke brouwervaring neem je direct contact met ons op via contactformulier! Wij zien jullie graag bij ons tijdens de brouwdag!

MEER INFORMATIE?

Wil jij meer informatie over onze workshops zelf bier brouwen? Bekijk dan onze foto impressie van de voorgaande workshops of bekijk de informatie hier.

Three Brewing Brothers

Three Brewing Brothers: Bas (links), Danny (midden) en Johnno (rechts)