Veelgestelde vragen / FAQ

Hoe lang duurt een workshop bierbrouwen?

Een workshop bierbrouwen duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Er wordt rekening gehouden met een uitloop tot 16:30 uur.

Is het mogelijk om met een besloten gezelschap een workshop bierbrouwen te volgen?

Op verzoek is het mogelijk om een workshop bierbrouwen besloten te laten plaatsvinden. Het kan wel zo zijn dat wij hiervoor een minimaal aantal personen hanteren.

Kan ik een workshop boeken voor meer dan acht personen?

In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken voor het aanbieden van workshops aan groepen die groter zijn dan vijf personen. Neem hiervoor contact met ons op per mail of via het contactformulier.

Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Nee, tijdens de workshop is de lunch inclusief.

Kan ik alcoholvrij bier brouwen tijdens de workshop?

Het brouwproces om alcoholvrij bier te brouwen is veel complexer dan het reguliere brouwproces. Wij kunnen dus geen alcoholvrij bier brouwen tijdens een workshop.

Wanneer ontvang ik mijn zelf gebrouwen bieren?

De bieren ontvang je wanneer deze klaar zijn met vergisten en na het bottelen. Wij streven ernaar om de bieren binnen drie maanden na de workshop uit te leveren. Als dit eerder mogelijk is dan nemen wij contact met u op.

Kunnen de bieren naar mij opgestuurd worden?

Mocht je van ver weg komen dan is het mogelijk om de bieren door ons op te laten sturen tegen verzendkosten. Zodra het klaar is om te verzenden ontvang je van ons een betaalverzoek en een track & trace code zodra de zending bij post NL is aangemeld. De verzendkosten liggen tussen de € 6,95 en € 12,- afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Verzenden brengt risico’s met zich mee.