OVER THREE BREWING BROTHERS

De hobbybrouwerij van ‘Three Brewing Brothers’ bestaat sinds 2018 en is opgericht door drie broers: Danny, Bas en Johnno Meijer. Met een heldere visie, een duidelijke missie en onvoorwaardelijke passie voor craftbeer streven wij ernaar om samen excellerende speciaal,- en craft bieren te brouwen. Ons gemeenschappelijke passie voor het brouwen en drinken van (craft)bier heeft het ons gebracht tot waar wij nu staan. In de kinderschoenen van van ons eigen microbrouwerij!

Wat zegt het bedrijfslogo over jullie?
De drie mannen afgebeeld in het midden van het logo zijn natuurlijk de drie broers. De familieband tussen ons staat voor centraal. De verbondenheid tussen ons is vastgelegd door te lijn van de voeten met elkaar te verbinden en door te trekken naar de buitenste cirkel. De cirkel van ons logo is staat voor de support en steun die wij krijgen van onze ‘inner circle’. Dit zijn de personen die het dichtste bij ons staan en ons onvoorwaardelijk steunen in ál ons avonturen.

EEN HELDERE VISIE OP CRAFTBEER

Gezamenlijk bezig zijn, bierbrouwen en een biertje drinken doet ons vaak denken aan de tijd dat wij kampeerden en gezamenlijk een biertje dronken onder de sterren bij het warme kampvuur. De gezelligheid en mooie verhalen komen dan vanzelf. Het geeft ons het gevoel van samenhorigheid, verbondenheid en vertrouwen.

Wij hebben veel brouwerijen bezocht en misten bij rondleidingen vaak een stukje beleving van het brouwproces. Dit moest anders vonden wij. Naast dat wij veel plezier halen uit het bierbrouwen zelf vinden wij dat een dagje bierbrouwen voor iedereen toegankelijk moet zijn! Én dat is nu precies hetgeen wat wij wél bieden in onze workshops. In goed gezelschap, je eigen recept samen stellen en alle stappen van het brouwproces eigenhandig uitvoeren. Schroten, ruiken aan hoppen, gerstkorrels proeven en zelf klungelen me de brouwketel, dat is pas een bierbrouwexperience! Bij ons staat de brouwbeleving van onze workshop brouwers bovenaan!

BROERS MET EEN MISSIE

Een eigen microbrouwerij of brewpub met een kleinschalige taproom, dat is onze missie en daar dromen wij van! Met passie smaken combineren en naar eigen inzicht verbluffende speciaal bieren ontwikkelen, dat is wat wij willen doen. In onze brewpub staat alles in het teken van bier! Start je avond met een bierquiz, boek een beer & foodpairing, brouw je eigen bier, je kunt het zo gek niet bedenken! Niet alleen focus op bier, maar juist op een toffe beleving is wat wij willen bieden. Kunnen wij dit alleen? Zeker niet! Natuurlijk kun je ons steunen en bij ons krijg je er altijd wat voor terug! Wil je eerst meer over ons lezen? Dat kan hier!

‘We are not just brewing craftbeer, we brew our story behind the beer!’

Three Brewing Brothers

Van links naar rechts: Bas, Danny en Johnno

ONS ROADMAP! (COMING SOON)!

In onze ‘roadmap’ nemen we je mee in onze plannen voor de toekomst! De roadmap is op dit moment nog onder constructie.