FOTO IMPRESSIE WORKSHOP BIERBROUWEN

Bekijk de een foto impressie van onze workshops bierbrouwen zodat je een leuke indruk krijgt van hoe een dag bierbrouwen er bij ons uit ziet! Tijdens onze workshop bierbrouwen gaan de brouwers lekker zelf aan de slag! Ook bekijk je  hier foto’s van onze activiteiten, producten en de kleine hobbybrouwerij! Begint jouw brouwbaard ook al een beetje te kriebelen bij het bekijken van deze foto’s? Pak dan de roerstok zelf op en boek direct een workshop bierbrouwen bij Three Brewing Brothers! Wil je meer informatie lezen over het thuis brouwen van bier of over één van onze workshops? Lees dan zeker verder in onze brouwblog!

Ervaringen van onze Brouwers!

”Voor mijn verjaardag een workshop bierbrouwen bij deze mannen cadeau gekregen. Gezellige jongens die een leuke interactieve dag verzorgen waarbij je alle aspecten van craftbeer meemaakt (Brouwen, proeven, bottelen, recept maken en een stukje theorie). Als groep ben je vrij om te experimenteren met smaken zoals je zelf zou willen! De kleinschaligheid van de workshop maakt de romantiek van het zelf brouwen alleen maar leuker! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit een dikke aanrader is! Wij hebben een topdag gehad, bedankt Bas en Johnno!”

Tim Klunder

Brouwer van ‘De Lange Blonde’

”Wat een geweldige ervaring, de rust en tijd die de jongens je geven is super. Echt een hele nieuwe ervaring die je met iedereen zou willen delen. Geweldig 🤩

Dennis Boelhouwer &
Peter van Tienderen

Brouwers van ‘De Blonde Boel’

”Wit bier brouwen was een uitdaging en duurde bij ons van 10:00 uur tot 18:30 uur. Een geweldige ervaring die duidelijk maakt hoe een biertje vervolgens in een glas terechtkomt. Onze leraren waren meer dan enthousiast, hadden humor, waren gezellig en hadden met name geduld. Een aanrader voor een ieder die meer wil weten van bier.

Jan van der Borden

Brouwer van ‘De Witte Jan’