• Introductie cursus thuis bier brouwen

   25,00 inc. btw

  INTRODUCTIE CURSUS THUIS BIER BROUWEN

  Wil jij graag in een paar uurtjes leren hoe je zelf thuis aan de gang als thuisbrouwer? Tijdens deze introductie cursus helpen wij je op weg zodat jij thuis direct aan de gang kunt. Bier brouwen kun je zo makkelijk en moeilijk maken als je zelf wilt! Wat telt is het uiteindelijk resultaat! Deze introductie cursus thuis bier brouwen is vooral een theoretische cursus en kan zowel op onze locatie in Zaandam worden gegeven als een online lezing / e-learning! Eigenlijk doorlopen we alle stappen die we in een normale workshop uitvoeren, maar dan online!

  HOE WERKT HET?

  Na aanschaf van een introductie cursus kies je één van de beschikbare data en schrijf je je in als deelnemer. Op de dag van de e-learning ontvang je van ons een link per mail waarmee je online kunt deelnemen.
 • Workshop Bier Brouwen

   84,95 87,95 inc. btw
  BOEK EEN WORKSHOP BIER BROUWEN Tijdens onze workshop bierbrouwen gaan jullie als een professionele bierbrouwers te werk! Eerst start de dag met een theoretische lezing over bier onder het genot van een kopje thee of koffie. Ook vertellen we je alles over de ingrediënten van bier en de stappen van het brouw,- en vergistingsproces. Vervolgens stellen we jullie eigen brouwrecept samen en start het wegen en schroten van de mout. Daarna doorlopen we alle stappen van het brouwproces door het zelf te doen. In tegenstelling tot andere workshops of (thuis)brouwpakketten werken we niet met één kant-en-klaar-pakket maar gaan we op ambachtelijke wijze een vol mout brouwsel maken. Dit alles voeren we natuurlijk wel uit onder het genot van een biertje! Tot slot ontvang je zes tot acht weken je zelf gebrouwen biertjes om zo thuis nog even na te genieten van het harde werk!  Dus, wil jij weten hoe een dagje bierbrouwen bij ons er uit ziet? Bekijk dan hier onze foto impressie of onze workshop promotie video hier

Titel

Ga naar de bovenkant