BIERPROEVERIJ SCOREFORMULIER

Dit bierproeverij scoreformulier is bedoeld om te om je thuis gedronken speciaal bieren te scoren en te beoordelen! Het omschrijjven van de smaak die je proeft kan ontzettend moeilijk zijn. Met behulp van ons scoreformulier wordt je een échte bier connaisseur! Je leert op deze wijze geuren en smaken herkennen of misschien ontdek je welke bierstijlen je stiekem toch lekkerder vind dan je had gedacht! Vervolgens kun je het ingevulde formulier naar ons versturen en zo laten weten wat je van één van onze bieren vond!

BIERPROEVERIJ SCOREFORMULIER

Dit bierproeverij scoreformulier is bedoeld om je thuis gedronken speciaal bieren te scoren en te beoordelen! Het omschrijven van de smaak die je proeft kan ontzettend moeilijk zijn. Met behulp van ons scoreformulier wordt je een échte bier connaisseur! Je leert op deze wijze geuren en smaken herkennen of misschien ontdek je welke bierstijlen je stiekem toch lekkerder vind dan je had gedacht! Vervolgens kun je het ingevulde formulier naar ons versturen en zo laten weten wat je van één van onze bieren vond!

INSTRUCTIE SCOREFORMULIER

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jullie mening over onze bieren. Over smaak valt wél degelijk te twisten, de bieren in dit proefpakket zijn gebrouwen binnen verschillende bierstijlen. Elke stijl is anders en sommige smaken zijn mogelijk minder gangbaar of minder bekend omdat een bepaalde bierstijl niet jouw specifieke voorkeur heeft. Misschien omdat je er niet bekend mee bent of ervoor kiest om bepaalde bieren niet te drinken. Smaak beoordelen is subjectief en afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, het is dus niet erg als je iets niet lekker vind! Laat de smaakpapillen prikkelen en proef zo goed mogelijk!

Na het volledig invullen van het formulier kan je hem verzenden door op de 'verzend' knop te klikken. We hopen dat iedereen zijn eigen formulier verzend! Het gaat om jouw smaak, voorkeur en mening!

Proefronde

Bierstijl

Alcohol %

kies de omschrijving die het meest bij jezelf past
Welke bierstijlen drink je graag?
Vink je voorkeuren aan

1. Kijken

Kijk goed naar het bier en het schuim, wat zie je?

Schuim
Weinig (1) Veel (5)
Helderheid
Helder (1) Troebel (5)
Kleur kan worden uitgedrukt in EBC

Opmerkingen/Notities

2. Ruiken

Aroma's zijn belangrijk in het bier, ruik daarom goed. Wat ruik je?

Intensiteit geuren
(1) Licht (5) Sterk
Fruitigheid
(1) Licht (5) Erg fruitig
Kruidig
(1) Licht (5) Sterk
Moutig
(1) Licht moutig (5) Erg moutig

Opmerkingen/Notities

3. Proeven

Neem een goede slok en neem de tijd. Wat proef je?

Zoet
(1) Weinig (5) Veel
Zuur
(1) Licht (5) Sterk
Bitter
(1) Licht (5) Sterk
Body
(1) Licht (5) Vol
Koolzuur
(1) Plat (5) Bruisend
Afdronk
(1) Kort (5) Lang

Opmerkingen/Notities

4. Boerfactor

Een boertje is soms niet te voorkomen. Zet er wat extra kracht achter en laat ons weten hoe jij de boerfactor voor dit bier beoordeeld!

(1) Geen (10) Oorverdovend

5. Waarde

Wat is voor jouw de waarde van dit biertje?

6. Eindoordeel

Het belangrijkste voor ons is natuurlijk of je dit bier lekker vond. Wat is je eindoordeel?

Eindoordeel *
Geef je eindoordeel over dit bier
Wat vind jij dat er beter kan aan dit bier?

Bedank voor je deelname en het beoordelen van dit bier! Op naar de volgende ronde!