VADERDAGCADEAU? SAMEN BIERBROUWEN!

Op zoek naar een tof en origineel vaderdagcadeau? Zoek niet verder want die vind je hier! Verras je vader dit jaar met een uniek vaderdagcadeau – een bierbrouw workshop! Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te laten zien hoeveel je hem waardeert en om samen een bijzondere ervaring te delen. Onze bierbrouw workshop biedt de ideale combinatie van plezier, creativiteit en de kans om samen een ambachtelijk bier te creëren.

Volg samen een workshop bierbrouwen zodat jij jouw vader een onvergetelijke dag bezorgd! Tijdens onze bierbrouwen Vaderdag actie ga jij samen met jouw vader aan de slag om een speciaal biertje te brouwen! Ten eerste maken jullie kennis met de ingrediënten die nodig zijn om bier te brouwen. Vervolgens leren jullie alle stappen van het bier brouw proces door het zelf te doen. Uiteindelijk sluiten wij een brouw dag af met een proeverij van eerder gebrouwen bieren. Op het moment dat het bier klaar is ontvangen jullie enkele van de gebrouwen bieren thuis om te proeven! Wil je liever zelf later een datum inplannen? Kies dan voor een cadeauvoucher!

GEEF EEN WORKSHOP CADEAU MET VADERDAG!

Dit vaderdag cadeau biedt niet alleen een leuke en leerzame ervaring, maar ook de mogelijkheid om quality time door te brengen met je vader. Jullie kunnen herinneringen maken, samenwerken aan het brouwproces en genieten van elkaars gezelschap.

Dus waar wacht je nog op? Verras je vader met een bierbrouw workshop voor vaderdag en geef hem een cadeau dat hij nooit zal vergeten. Het is een geweldige manier om je waardering te tonen en om een speciale band te versterken. Boek vandaag nog en maak van deze vaderdag een onvergetelijke ervaring!

BESCHIKBAARHEID

De workshops bierbrouwen worden ingepland op basis van beschikbaarheid en vinden plaats in onze hobbybrouwerij op zaterdag of zondag. Zie ook onze website voor meer workshop en bekijk direct de beschikbare data.
Vervolgens kies je het aantal bierbrouwers en boek je de brouwdag op Zaterdag 17 Juni. (Nóg 6 plaatsen beschikbaar!)

Workshop bierbrouwen biercheque