Lever jouw Biercheque in bij Three Brewing Brothers!

Vanaf deze week werken wij samen met Erwin en Henco, ofwel de mannen van Biercheque.nl! Geef een Biercheque gift card cadeau en besteed deze bij ons in de webshop of bij een van de inleverpunten door heel het land! Sinds deze week zijn wij officieel aangemeld als verkoop,- en inleverpunt en daar zijn we trots op! Met de Biercheque kies je zelf je favoriete bier uit bij één van de aangesloten bierwinkels of speciaalzaken bij jouw in de buurt. Naast het aanschaffen van bier, kun je de Biercheque vanaf nu dus ook bij ons verzilveren voor een brouwbeleving! Dit Biercadeau is op te waarderen van €10,- t/m €150,-.

Biercheque.nl

Wat kan ik kopen met mijn Biercheque?

Heb jij een Biercheque cadeau gekregen? Gebruik deze bij ons in de webshop om bijvoorbeeld een workshop bierbrouwen te boeken en brouw samen met je vrienden je eigen bier! Wil je liever thuis starten als bierbrouwer? Bestel dan een brouwpakket in onze webshop en begin met het brouwen van je eigen bier thuis in de keuken! Wij wensen je alvast veel brouwplezier!

Hoe werkt de Biercheque?

Bestel de fysieke Biercheque, betaal veilig via iDeal of PayPal en maak die bierliefhebber helemaal blij met dit biercadeau! Na aanschaf van de biercheque ontvang je de fysieke gift card thuis. Met de unieke code op de card kun jij producten of diensten kopen ter waarde van het bedrag dat op jouw biercheque staat. Wanneer je de cheque bij ons wilt gebruiken voeg je de unieke code van jouw gift card toe als Biercheque kortingscode tijdens het betaalproces. Dit kan in het veld “afrekenen”. Dit is het veld waar je terecht komt na het veld van het winkelmandje. Hier kan je de 19-cijferige code van de Biercheque invoeren samen met de internet verificatie code (op het pasje vind je deze onder de kraslaag). Het bedrag van jouw Biercheque zal worden verrekend in jouw winkelwagentje en het eventueel resterende saldo blijft actief. Heb je minder saldo dan de waarde van jouw bestelling dan kun je dit gemakkelijk via een andere betaalmethode bijbetalen. De Biercheque is geldig tot 2 jaar na activatie

Workshop bierbrouwen Three Brewing Brothers

Inleveren / inleverpunten Biercheque

Lever je Biercheque in bij Three Brewing Brothers en volg een toffe workshop bierbrouwen met je vrienden of familieleden! Wil jij weten waar je de Biercheque verder allemaal kunt gebruiken of inleveren? Dat vind je hier

Neem dan ook een direct kijkje op www.biercheque.nl

Biercheque