Stichting Nederlandse Biercultuur

Vanaf vandaag is Three Brewing Brothers aangemeld bij de Stichting Nederlandse Biercultuur.nl! De website is een verzamelplatform waarin alle brouwerijen in Nederland te vinden zijn! Wij voelen ons dan ook vereerd om vermeld te worden tussen de grote bierbrouwerijen van Nederland. Op deze pagina vind je veel informatie over bier, het bier brouwen en over de historie van onze Nederlandse biercultuur.  Daarnaast kun je onze vermelding nu ook vinden op een overzichtelijke kaart met alle bier brouwerijen in Nederland gesorteerd op regio. Je vind ons onder de filter ‘workshop brouwerijen’, in de regio Zaandam, Noord-Holland of bekijk ons profiel door te klikken op deze link!

GESCHIEDENIS THREE BREWING BROTHERS

Three Brewing Brothers is een kleine bierbrouwerij die werd opgericht door drie broers met een passie voor craftbeer. (Danny, Bas en Johnno Meijer) Uit de passie voor het samen brouwen van (craft)bier ontstonden hun workshops bierbrouwen. Zo krijgt iedereen de kans om te ervaren hoe het is om bierbrouwer te zijn. Bij de Three Brewing Brothers kies je zelf een bierstijl, leer je door het te doen en brouw je zelf een eigen biertje. Tijdens de workshop bier brouwen word je bierbrouwer voor één dag. Het doel is een gezellige, interactieve en leerzame dag. Aan het eind van de dag kun jij aan de slag als thuisbrouwer! Je maakt kennis met de ingrediënten die nodig zijn om een bier te brouwen en je doorloop alle stappen in het brouwproces door het zelf te doen. De brouwerij werd op 1 maart 2021 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

VIND ONS OP DE KAART VAN STICHTING NEDERLANDSE BIERCULTUUR!

Workshop Brouwerij

THREE BREWING BROTHERS IS AANGESLOTEN BIJ

stichting-erfgoed-nederlandse-biercultuur