Bottelen én voorproeven!

Vandaag geven wij je een ´sneak peak´ van de voorproeverij van onze Porter! Na 2 weken koud lageren bij 8 graden is hij eindelijk klaar om gebotteld te worden! De door ons gemaakte Porter is een traditionele Engelse Porter gemaakt van volledig pale mout en pale crystal mout. Dit zorgt voor zoete tonen van caramel met een licht gebrande smaak, de toevoegde chocolademout en donker geroosterde mout geven dit bier een lichte gebrandheid, chocoladesmaak en subtiele noot van koffie.

De traditionele Engelse hoppen geven een kenmerkende bitterheid binnen deze bierstijl. De gist versterkt het smaakprofiel van de caramelmout en geeft een lichte fruitigheid met een eikenhouten karakter. Geniet ervan!

porter

Proeven? Let us know!

Wil jij hem proeven? Laat het ons weten en we zorgen dat je de kans krijgt! Tag ons op facebook of instagram, check hem in op Untappd, post en deel hem op al je andere socials! Je vind ons bier op Untappd als volgt: Typ in de zoekbalk ; three brewing brothers, NL en vind onze ‘homebrewery’ en collectie bieren met beschrijvingen! Waar wacht je nog op? Proevers klaar? Inchecken maar!

 

 

@threebrewingbrothers
– Vertrouw – Verbind – Verbroeder –